Meteen naar de inhoud
over ons

Gentle Skin Clinic is een huidtherapeutische praktijk waarbij huid- en laserbehandelingen centraal staan.
Binnen de praktijk bieden wij gespecialiseerde behandelingen voor verschillende huidindicaties. 

Hierbij kunt u denken aan behandelingen als laserontharing, huidverjonging, acnetherapie, littekentherapie en haaruitvalbehandelingen.

Kwaliteit staat voorop

Om de kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen, werken wij in de praktijk uitsluitend met medisch gecertificeerde producten en apparaten. Onze producten en apparaten zijn geschikt voor alle huidtypes! Hierdoor zijn wij in de gelegenheid om al onze cliënten op een professionele en veilige manier te behandelen. Bovendien zijn wij er trots op dat wij de enige huidtherapeutische praktijk in Nederland zijn die met de nieuwste medische laser van Cynosure mogen werken, namelijk de Elite IQ! De Elite IQ is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van laserontharing, huidverjonging en het behandelen van vaat-en pigmentaandoeningen.

Deskundig team

Ons expert team bestaat uitsluitend uit BIG en kwaliteit geregistreerde (KP) huidtherapeuten met jarenlange ervaring op het gebied van huid- en laserbehandelingen. Tevens zijn al onze huidtherapeuten aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Daarnaast zorgen wij er regelmatig voor dat onze professionals op de hoogte zijn van de nieuwste behandelingen en ontwikkelingen door middel van cursussen in het binnen- en buitenland. Verder werken wij regelmatig samen met artsen en diëtisten om uw van de juiste zorg en adviezen te voorzien.

fatima

founder & huidtherapeut

Gentle Skin Clinic heb ik in 2019 opgericht met als doel Huidtherapie toegankelijk te maken voor iedereen. Ik vind namelijk dat ieder persoon recht heeft op betaalbare en kwalitatieve zorg. Sinds de opening van GSC hebben wij ons gespecialiseerd in het behandelen van alle huidtypes. Door samen te werken met medische merken en te investeren in geavanceerde medische apparaten kunnen wij veilig & effectief alle huidtypes behandelen!

Het mooiste aan mijn beroep vind ik de band die ik opbouw met de cliënten. Door eerlijk advies te geven, professioneel te handelen en een luisterend oor te bieden, hebben wij een hechte vertrouwensband opgebouwd met onze cliënten. Mijn missie is geslaagd als jij je goed voelt in jouw huid! 

Zie ik je binnenkort in de kliniek?

irene

huidtherapeut/ manager

Mijn naam is Irene, huidtherapeut en manager bij GSC. Mijn interesse in de huidtherapie is begonnen in de puberteit toen ik zelf last van acne had. Hierdoor wilde ik anderen met hetzelfde probleem helpen en nog meer over de huid leren.

Wat werken bij Gentle Skin Clinic zo leuk en interessant maakt is de grote diversiteit aan behandelingen, zo kan ik met de nieuwste apparaten werken en technieken werken. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend!

Mijn doel is huidverbetering creëren, en mensen een goed gevoel over zichzelf geven. Niet alleen de behandelingen spreken me aan, ook het contact met de mensen maakt het werk leuk. Zo kom ik in contact met veel verschillende mensen die ieder een uniek verhaal hebben!

Kristina

Huidtherapeut
Mijn naam is Kristina en sinds 2022 werk ik als huidtherapeut. Ik heb passie voor alles wat met huidverbetering te maken heeft en vind het fantastisch om behandelplannen op maat te maken die optimaal aansluiten bij jouw huiddoelen.
 
Mijn favoriete behandeling is microneedling, omdat je hiermee veel huidproblemen kunt aanpakken en alle huidtypes kunt behandelen. Met mijn achtergrond in de scheikunde beschik ik over een diepgaande kennis van ingrediënten en hun actieve werking in de huid, wat essentieel is voor het aanpakken van diverse huidproblemen.
 
Natuur en dieren zijn mijn grote liefdes, en ik heb een diepe passie voor het mooi en gezond ouder worden, evenals alles wat bijdraagt aan het verbeteren van kwaliteit van leven.
 
Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en te behandelen!

meret

.

.

Get in Touch

Plan nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Gentle Skin Clinic!

ACTIE CoolPeel CO2 gelaat + Non Surgical Eyelift >>€150<<

X
Chat met ons
Hulp nodig?
Kunnen wij u helpen?