Meteen naar de inhoud
over ons

Gentle Skin Clinic is een huidtherapeutische praktijk waarbij huid- en laserbehandelingen centraal staan.
Binnen de praktijk bieden wij gespecialiseerde behandelingen voor verschillende huidindicaties. 

Hierbij kunt u denken aan behandelingen als laserontharing, huidverjonging, acnetherapie, littekentherapie en haaruitvalbehandelingen.

Kwaliteit staat voorop

Om de kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen, werken wij in de praktijk uitsluitend met medisch gecertificeerde producten en apparaten. Onze producten en apparaten zijn geschikt voor alle huidtypes! Hierdoor zijn wij in de gelegenheid om al onze cliënten op een professionele en veilige manier te behandelen. Bovendien zijn wij er trots op dat wij de enige huidtherapeutische praktijk in Nederland zijn die met de nieuwste medische laser van Cynosure mogen werken, namelijk de Elite IQ! De Elite IQ is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van laserontharing, huidverjonging en het behandelen van vaat-en pigmentaandoeningen.

Deskundig team

Ons expert team bestaat uitsluitend uit BIG en kwaliteit geregistreerde (KP) huidtherapeuten met jarenlange ervaring op het gebied van huid- en laserbehandelingen. Tevens zijn al onze huidtherapeuten aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Daarnaast zorgen wij er regelmatig voor dat onze professionals op de hoogte zijn van de nieuwste behandelingen en ontwikkelingen door middel van cursussen in het binnen- en buitenland. Verder werken wij regelmatig samen met artsen en diëtisten om uw van de juiste zorg en adviezen te voorzien.

fatima

founder & huidtherapeut

Gentle Skin Clinic heb ik in 2019 opgericht met als doel Huidtherapie toegankelijk te maken voor iedereen. Ik vind namelijk dat ieder persoon recht heeft op betaalbare en kwalitatieve zorg. Sinds de opening van GSC hebben wij ons gespecialiseerd in het behandelen van alle huidtypes. Door samen te werken met medische merken en te investeren in geavanceerde medische apparaten kunnen wij veilig & effectief alle huidtypes behandelen!

Het mooiste aan mijn beroep vind ik de band die ik opbouw met de cliënten. Door eerlijk advies te geven, professioneel te handelen en een luisterend oor te bieden, hebben wij een hechte vertrouwensband opgebouwd met onze cliënten. Mijn missie is geslaagd als jij je goed voelt in jouw huid! 

Zie ik je binnenkort in de kliniek?

irene

huidtherapeut

Mijn naam is Irene en sinds afgelopen jaar mag ik mijzelf huidtherapeut noemen. Mijn interesse in de huidtherapie is begonnen in de puberteit toen ik zelf last van acne had. Hierdoor wilde ik anderen met hetzelfde probleem helpen en nog meer over de huid leren.

Wat werken bij Gentle Skin Clinic zo leuk en interessant maakt is de grote diversiteit aan behandelingen, zo kan ik met de nieuwste apparaten werken en technieken werken. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend!

Mijn doel is huidverbetering creëren, en mensen een goed gevoel over zichzelf geven. Niet alleen de behandelingen spreken me aan, ook het contact met de mensen maakt het werk leuk. Zo kom ik in contact met veel verschillende mensen die ieder een uniek verhaal hebben!

lauren

Huidtherapeut

Hi! Mijn naam is Lauren, en ik werk sinds begin 2022 als huidtherapeut bij Gentle Skin Clinic. Ik zou mijzelf als empathisch, sociaal, gezellig en behulpzame huidtherapeut omschrijven. Tijdens mijn opleiding allround schoonheidsspecialist wist ik altijd al dat ik huidtherapie wilde studeren. Ik zocht meer verdieping in de huid. Medisch of cosmetische hulpvraag?

Ik wil mensen tevreden en met een zelfverzekerd gevoel de deur uit te laten gaan. Dat vind ik het mooiste aan mijn vak. Met veel

plezier ben ik werkzaam binnen het team Gentle Skin Clinic. Ik hoop u binnenkort te zien in de praktijk!

Eilidh

HUIDTHERAPEUT

Mijn naam is Eilidh Weinberg en ik ben sinds november 2022 werkzaam bij Gentle Skin Clinic. Ik zit momenteel in mijn afstudeerjaar van de opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. De afgelopen jaren tijdens mijn studie, heb ik ontzettend veel kennis mogen opdoen over diverse huidaandoeningen. Daarnaast heb ik al mijn praktische vaardigheden, uitgebreid mogen toepassen tijdens mijn stageperiode die ik bij Gentle Skin Clinic heb gelopen. Mijn passie voor de huid is erg groot en ik vind het ontzettend waardevol om mensen te helpen die kampen met huidproblemen. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om te werken met verschillende huidtypes. Bij Gentle Skin Clinic is het klantenbestand erg divers en hierdoor heb ik met allerlei huidtypes leren werken, dus ook met donkere huidtypes.

Mijn doel is naast het behalen van een optimaal behandelresultaat, vooral de patiënt goed aan te horen en de wensen te bespreken. Tevredenheid staat voorop bij mij en ik vind het van essentieel belang dat de patiënt zich op zijn/haar gemak kan voelen tijdens een behandeling.

Waarom ik specifiek bij Gentle Skin Clinic werk? Omdat niemand hier als nummertje wordt gezien, maar echt als een individuele patiënt waarbij wij ons als huidtherapeuten, zo goed mogelijk afstemmen aan de wensen en behoeften van de patiënt.

Ik hoop jullie snel in de kliniek te zien om te werken aan het verbeteren van de huid! 

Get in Touch

Plan nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Gentle Skin Clinic!

ACTIE CoolPeel CO2 gelaat + Non Surgical Eyelift >>€150<<

X
Chat met ons
Hulp nodig?
Kunnen wij u helpen?