Meteen naar de inhoud

skin detox treatment

De Skin Detox behandeling is gericht op het verbeteren van de huidconditie door middel van een lymfedrainage. 33% van het lymfestelsel bevindt zich in het gezicht. Een zachte lymfatische massage activeert het lymfestelsel, waardoor afvalstoffen en vocht beter kunnen worden afgevoerd. De lymfestelsel herstelt de huidbalans en zorgt voor een verbetering van het afweersysteem.

De behandeling bestaat uit een lymfedrainage van het gezicht en de hals met behulp van de Hydrafacial apparaat. Hierna wordt de huid gereinigd, geexfolieerd en worden onzuiverheden verwijderd. Vervolgens brengen we een peel-off mask aan (afhankelijk van de huidindicatie). Dan wordt LED-therapie (rood/blauw) toegepast en wordt de behandeling afgesloten met verzorgende serums van SkinCeuticals! De behandeling heeft geen downtime en is geschikt voor alle huidtypes. Je verlaat dus stralend de kliniek!

Er zijn geen speciale adviezen waar u zich aan moet houden. Wij adviseren wel om zonbescherming (min. SPF 30) te gebruiken!

·       Ontgiften (detox) van de huid

·       Vervoeren van afvalstoffen

·       Verbeteren bloedcirculatie

·        Stress reductie

·        Verwijderen van dode huidcellen

·       Dieptereiniging van de huid

·       Minimaliseren fijne lijntje/rimpels

·        Hydrateren van de huid

·       Egaliseren van de teint

Get in Touch

Plan nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Gentle Skin Clinic!

ACTIE CoolPeel CO2 gelaat + Non Surgical Eyelift >>€150<<

X
Chat met ons
Hulp nodig?
Kunnen wij u helpen?