Meteen naar de inhoud

mesotherapie

Bij Mesotherapie worden cocktails bestaande uit vitamines, antioxidanten en hyalaronzuur in de huid geïnjecteerd door middel van micro injecties. Door de unieke samenstelling van de cocktails worden huid- en haarproblemen behandeld. Het injecteren van de actieve ingrediënten wordt met behulp van een meso-gun gedaan. De precisie van de meso-gun en de expertise van onze huidtherapeuten zorgen er samen voor dat de probleemgebieden doelgericht worden aangepakt.

Tijdens het gratis consult wordt bepaald of u in aanmerking komt voor de Mesotherapie behandelingen. De huidtherapeut bekijkt de indicatie en stelt in samenspraak met u een behandelplan op. Als u in aanmerking komt voor Mesotherapie, maakt de huidtherapeut een cocktail voor u klaar met de juiste ingrediënten om de huid- of haarprobleem te verhelpen. Door middel van de kleine injecties van de meso-gun worden de actieve ingrediënten in de huid gepenetreerd. Hierdoor ontstaan er kleine puntbloedinkjes die naderhand niet meer zichtbaar zijn. Over het algemeen wordt de behandeling door de meeste cliënten omschreven als niet pijnlijk.

·       Stimuleren celvernieuwing

·       Verminderen fijne lijnen en rimpels

·       Verwijderen dode huidcellen

·       Hydrateren van de huid

·       Stimuleren aanmaak van collageen en elastine

·       Boost aan actieve werkstoffen

·       Werkt in de diepe huidlagen

Bij Mesotherapie is het belangrijk om de behandelingen in kuurverband uit te voeren om het gewenste resultaat te behalen. Meestal wordt geadviseerd om 6-8 behandelingen te ondergaan met een interval van 2 weken tussen elk behandeling. Om het resultaat te behouden is het belangrijk dat u terugkomt voor een onderhoudsbehandeling. Dit kan in de vorm van losse behandelingen plaatsvinden eens in de 3 maanden.

Na een behandeling voelt de huid gehydrateerd en fris aan. In sommige gevallen kan de huid een lichte roodheid, zwelling of puntbloedinkjes tonen, dit trekt binnen enkele uren weg. In uitzonderlijke gevallen kan het een aantal dagen duren tot de huidreacties volledig verdwijnen. Voor het eindresultaat is het belangrijk dat u de aanbevolen thuisproducten gebruikt.

 

·       Het is belangrijk om de huid goed te beschermen tegen UV-licht met een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30

·       48 uur na de behandeling moet u zwembaden, sportscholen en sauna’s vermijden

·       Let er goed op dat u hygiënisch omgaat met uw huid en hoofdhuid na de behandeling

·       Het wordt sterk aangeraden om de thuisproducten consistent te blijven gebruiken voor het beste resultaat.

Get in Touch

Plan nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Gentle Skin Clinic!

ACTIE CoolPeel CO2 gelaat + Non Surgical Eyelift >>€150<<

X
Chat met ons
Hulp nodig?
Kunnen wij u helpen?