Meteen naar de inhoud

Laserontharing

Laserontharing is een ideale behandeling om van ongewenste of overmatige haargroei op het gezicht of lichaam af te komen. Tijdens de behandeling zorgt de energie van de laserstraal ervoor dat de haarfollikels vernietigt raken. De laserstraal bestaat uit een golflengte die specifiek gericht is op de melanine (pigment) in de haarfollikels. Doordat het pigment de laserstraal absorbeert, wordt de haarfollikel opgewarmd en vernietigd. Hierdoor kunnen er geen nieuwe haren meer groeien uit de follikels.

Bij Gentle Skin Clinic zijn wij de enige praktijk in Nederland die gebruik maakt van de nieuwste medische laser van Cynosure, de Elite IQ! Deze laser bestaat uit twee verschillende soorten licht, namelijk de Alexandriet en de ND YAG en is daardoor uiterst geschikt om alle lichaamsgebieden van zowel de lichte als de donkere huid te behandelen! Daarnaast is de Elite IQ laser de enige laser met een melaninereader, de Skintel. Met behulp van de Skintel wordt de hoeveelheid melanine in de huid opgemeten, waardoor de meest effectieve en veilige behandel instelling voor uw huidtype wordt bepaald.

Voordat er met de behandelingen kan worden gestart, houden wij altijd eerst een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens het consult worden u wensen besproken en kijkt de huidtherapeut of een behandeling mogelijk is. Hierna kunt u ervoor kiezen om een proefbehandeling te ondergaan, zodat u kan ervaren hoe een laserbehandeling aanvoelt. Uiteraard is ook de proefbehandeling kosteloos! 

Na de behandeling is het belangrijk dat u rekening houdt met het volgende:

-Geen gebruik maken van geparfumeerde producten gedurende de eerste 24 uur na de behandeling

-24 uur na de behandeling niet te heet douchen, naar de sauna gaan of sporten.

-Een week na de behandeling mag de huid weer gescrubd worden

Over het algemeen zijn er minimaal 6 behandelingen nodig om een goed resultaat te kunnen zien, maar vaak zijn er 8-10 behandelingen nodig om haarvrij te zijn

Om in aanmerking te komen voor een behandeling is het belangrijk dat u zich aan de volgende adviezen houdt:

·       6 weken voor de behandeling mag de huid niet zijn blootgesteld aan de zonnebank en/of zonlicht. Door blootstelling aan zonlicht/zonnebank wordt de huid bruiner en zal de focus van de laser niet meer alleen gericht zijn op het pigment van de haren.

·       4-6 weken voor de behandeling mogen de haartjes niet meer worden geëpileerd of geharst. Voor een effectieve laserbehandeling is het namelijk belangrijk dat de haarfollikels aanwezig zijn in de huid. 

·       Het is belangrijk om de haren 1 dag voor de behandeling goed glad te scheren, omdat de haren zo kort mogelijk moeten zijn voor de behandeling.

In sommige gevallen kan een laserbehandeling in het gelaat geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit uw aanvullende zorgverzekering. U kunt bij uw zorgverzekeraar informeren of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Onder het kopje vergoedingen kunt u hier meer informatie over vinden!

Get in Touch

Plan nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Gentle Skin Clinic! 

ACTIE CoolPeel CO2 gelaat + Non Surgical Eyelift >>€150<<

X
Chat met ons
Hulp nodig?
Kunnen wij u helpen?