Meteen naar de inhoud

hydrafacial

De Hydrafacial is de nieuwste en meest evolutionaire behandeltechniek die de huid reinigt, hydrateert en beschermt tijdens een behandeling. De Hydrafacial is voor iedere huidtype geschikt en kan het hele jaar door toegepast worden. Bovendien heeft de behandeling geen down-time en zijn er geen speciale voorzorgsmaatregelen waar u zich aan moet houden! De behandeling is daarom uiterst geschikt om vlak voor een belangrijke gebeurtenis te ondergaan.  Direct na de behandeling is het resultaat zichtbaar en zult u gegarandeerd met een stralende huid de praktijk verlaten!

GSC-0835-2048x1365

De behandeling bedraagt 45 minuten en wordt in 3 stappen uitgevoerd

1.    In de eerste stap wordt de huid grondig gereinigd en geexfolieerd door middel van een ontspannende peeling.

2.    Vervolgens worden onzuiverheden uit de poriën verwijderd door middel van een intensief en pijnloos vacuüm. De huid wordt in deze stap ook intensief gevoed en gehydrateerd met vocht-inbrengende middelen

3.    De derde stap bestaat uit het insluizen van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden in de huid om de huid een gezonde en frisse ‘glow’ te geven.

Afhankelijk van uw wensen en de behandelindicatie kan de huidtherapeut ervoor kiezen om uw Hydrafacial behandeling aan te vullen met specifieke, aanvullende serums. Deze serums minimaliseren fijne lijntjes en rimpels, verminderen acne en littekens en zorgen voor een egale teint door het minimaliseren van pigmentvlekken. Daarnaast kan de behandeling ook worden afgesloten met LED-therapie bestaande uit rood en blauw LED lichOm de resultaten langdurig te behouden wordt het aangeraden om de behandeling eens in de 4 weken te herhalen. Op deze manier wordt de huid elk maand op een grondige manier gereinigd en wordt de huid van de juiste voedingsstoffen voorzien.

De Hydrafacial Perk is een Hydrafacial behandeling die speciaal ontwikkeld is voor de lippen en het gebied rondom de ogen. De Hydrafacial Perk kan een aanvulling zijn op de Hydrafacial in het gezicht of het kan als losse behandeling worden aangeboden. Tijdens de Perk behandeling worden de lippen en/of het gebied rondom de ogen op een milde manier gereinigd en worden dode huidcellen verwijderd. Daarnaast worden antioxidanten en voedingstoffen diep in de huid gesluisd. Bij de Perk lips krijgen de lippen een natuurlijke ‘plump’. Een Perk Eyes heeft als resultaat een frisse, opgewekte en egale huid rondom de ogen. Bij zowel de Perk Lips als de Perk Eyes krijg je een deel van het serum mee. De serum (30 dagen gebruik) zorgt voor een intensieve hydratatie en een verlenging van het behandelresultaat.

Get in Touch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Non consectetur a erat nam at

ACTIE CoolPeel CO2 gelaat + Non Surgical Eyelift >>€150<<

X
Chat met ons
Hulp nodig?
Kunnen wij u helpen?