Meteen naar de inhoud

huidverjonging

Huidveroudering is een normaal en onvermijdelijk proces die al vanaf het 25ste levensjaar begint. Aan het begin zal dit niet zichtbaar zijn, maar binnen in de huid nemen de collageen en elastine vezels af. De elastine vezels zijn verantwoordelijk voor de elasticiteit van de huid en de collageen vezels voor een strakke en rimpelloze huid. Het huid verouderingsproces zal in de meeste gevallen pas echt zichtbaar zijn vanaf de leeftijd van 30 jaar. Het verouderingsproces wordt onder andere veroorzaakt door erfelijke factoren, hormonale veranderingen (de menopauze bij vrouwen), roken, blootstelling aan UV-licht en luchtverontreiniging.

De huidtherapeuten van Gentle Skin Clinic kunnen op basis van uw huidconditie en hulpvraag samen met u bepalen welke behandeling het beste toegepast kan worden. In sommige gevallen kan de huidtherapeut ervoor kiezen om meerdere behandelingen met elkaar te combineren om optimale resultaten te verkrijgen. 

 

In de praktijk worden de volgende behandelingen aangeboden om huidveroudering tegen te 

Bij een medische peeling worden natuurlijke zuren op de huid aangebracht die de huidlaag verweken. Het effect van de medische peeling is het stimuleren van de aanmaak van nieuwe huidcellen, waardoor de huid gezonder, steviger, soepeler en jonger uit gaat zien. Daarnaast worden fijne lijntjes en rimpels verminderd.

Mesotherapie is een medische behandeling waarbij een cocktail van actieve ingrediënten (anit-oxidanten, hyalaronzuur en vitamines) in de huid worden geïnjecteerd met micro injecties. De behandeling wordt toegepast om huidveroudering tegen te gaan en om zichtbare lijntjes en rimpels te verfijnen. Tijdens deze behandeling worden ook ouderdomsvlekken verminderd en wordt de algehele huidstructuur verbeterd.  

Bij microneedling (dermapen) worden met behulp van micronaaldjes kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor raakt de huid beschadigd en krijgt de huid het signaal om zich te vernieuwen. Tijdens de behandeling wordt een cocktail op de huid aangebracht bestaande uit actieve en natuurlijke ingrediënten die huidveroudering tegengaan. De cocktail wordt door de kanaaltjes diep in de huid gesluisd en kan daar zijn werking doen.  Met de behandeling wordt de huid gestimuleerd om collageen, elastine en fibroblasten aan te maken, waardoor de huid strakker, gladder en voller wordt.Tab ContentIn sommige gevallen kunnen de bovengenoemde behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit uw aanvullende zorgverzekering. U kunt bij uw zorgverzekeraar informeren of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Onder het kopje vergoedingen kunt u hier meer informatie over vinden!

Get in Touch

Plan nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Gentle Skin Clinic!

ACTIE CoolPeel CO2 gelaat + Non Surgical Eyelift >>€150<<

X
Chat met ons
Hulp nodig?
Kunnen wij u helpen?