Meteen naar de inhoud

huidanalyse

Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt er altijd eerst een gratis en vrijblijvend consult plaats. Tijdens het consult bespreekt u met de huidtherapeut uw hulpvraag en krijgt u advies over welke behandeling het beste bij uw hulpvraag en verwachtingen past. Daarnaast stelt de huidtherapeut tijdens dit gesprek ook een aantal aanvullende vragen over uw (huid)probleem en uw algehele gezondheid. Het gesprek zal ongeveer 20 tot 25 minuten duren.

Als uw voor een huidbehandeling komt, dan wordt er vooraf altijd een gratis huidanalyse gedaan met de nieuwste huidscan apparaat, de Observ520! Door middel van de huidscan wordt goed in beeld gebracht welke (on)zichtbare huidproblemen zich in de huid bevinden. U kunt hierbij denken aan onder andere hyperpigmentatie, zonschade, rimpels, vergrote poriën en acne. Daarnaast kan met de huidanalyse ook exact worden onderzocht wat voor huidtype u heeft. Op basis van de huidscan kunnen onze huidtherapeuten een behandelplan op maat opstellen en uw specifieke productadvies geven voor uw thuisverzorging.

Indien u voor laserontharing in de praktijk komt, kunt u ervoor kiezen om een proefbehandeling te ondergaan. Tijdens de proefbehandeling kunt u ervaren hoe het laseren van de haren aanvoelt op de huid en bent u dus beter voorbereid op de behandeling. Hierdoor zal de eerste laserbehandeling minder spannend voor u zijn. 

Get in Touch

Plan nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Gentle Skin Clinic!

ACTIE CoolPeel CO2 gelaat + Non Surgical Eyelift >>€150<<

X
Chat met ons
Hulp nodig?
Kunnen wij u helpen?