Meteen naar de inhoud

Coolpeel

CoolPeel: CO2 .. But Cooler!
CoolPeel™ is een revolutionaire behandeling die veilig en comfortabel de voordelen biedt van een traditionele CO2 -resurfacing-behandeling zonder de bijbehorende downtime. Doordat de laser zich richt op de bovenste lagen van de huid, wordt de beschadigde huid verwijderd om vervolgens de gezonde huid te onthullen. Deze behandeling is zeer effectief in het verminderen van (fijne) lijntjes, zonschade, grove poriën, littekens en onregelmatige huidstructuur.

CoolPeel™ dankt zijn naam aan het feit dat het geen thermische (warmte) schade aanricht. In plaats daarvan levert het laserenergie in korte pulsen, waardoor de behandeling zeer comfortabel is. Tijdens de behandeling wordt ook gebruik gemaakt van een koelingssysteem met koude lucht, hierdoor is het een verdovende crème niet nodig. 

SmatXide Punto is het enige CO2-apparaat dat een ablatieve behandeling kan geven zonder thermische schade aan het huidweefsel te veroorzaken. In tegenstelling tot de meeste ablatieve lasers, die de bovenste laag van de huid verwijderen en meestal 2 weken of langer downtime met zich meebrengen, heeft de CoolPeel™-behandeling een erg korte pulsduur die een gecontroleerde verwonding veroorzaakt met minder warmteopbouw in de huid. Dit resulteert in minder roodheid, schilfering en peeling na de behandeling. De behandeling is ook geschikt voor alle huidtypes!

De CoolPeel™ kan als een losstaande behandeling worden ondergaan of in kuurvorm. Afhankelijk van de behandelindicatie en hulpvraag kan de behandeling in een kuur van 3 of 6 worden ondergaan. 

-Acne littekens
-Littekens na operaties
-Doffe huid
-Fijne lijntjes en rimpels

  • Grove poriën
  • Huidveroudering rondom de ogen en mond
  • Onregelmatige huidstructuur
  • Verbetering huidconditie
  • Zonschade en pigmentatie
  • Striae

Na de behandeling is de huid rood. De roodheid trekt na ongeveer 2-3 dagen weg. In de week na de behandeling heeft de huid een ruwe textuur. We raden aan om gedurende deze tijd een zacht reinigingsproduct, vochtinbrengende crème en zonnebrandcrème SPF 50 te gebruiken. Onze huidtherapeuten kunnen u veilige en effectieve producten adviseren. 

Get in Touch

Plan nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Gentle Skin Clinic! 

ACTIE CoolPeel CO2 gelaat + Non Surgical Eyelift >>€150<<

X
Chat met ons
Hulp nodig?
Kunnen wij u helpen?