Meteen naar de inhoud

camouflagetherapie

Camouflagetherapie is een behandeling waarbij storende huidskleurverschillen minder zichtbaar worden gemaakt door middel van medisch-cosmetische camouflage producten. In de praktijk maken wij gebruik van medische foundations van het merk Oxygenetix. Deze medische foundations zijn vloeibaar en bevatten een grote hoeveelheid pigment erin. Hierdoor zijn deze foundations uiterst geschikt om huidaandoeningen op een natuurlijke en onopvallende wijze te camoufleren. 

Tijdens de behandeling kijkt de huidtherapeut naar de huidaandoening en geeft advies 

Tijdens de behandeling bekijkt de huidtherapeut of een camouflagebehandeling mogelijk is. Als dit het geval is dan wordt een passende kleur of kleurenmix gekozen en wordt de foundation op de huid aangebracht. Hierbij wordt er goed gekeken of de kleur overeenkomt met uw eigen huidskleur. U kunt de kleur ook buiten de praktijk testen in normaal daglicht. Vervolgens kunt u de foundation bij ons aanschaffen.

De volgende huidaandoeningen komen in aanmerking voor camouflagetherapie: 

-Melasma (zwangerschapsmasker)
-Vitiligo
-Naevus flammeus (wijnvlek)
-Littekens
-Hypo/hyperpigmentatie
-Teleangiectasieen (couperose)
-Rosacea

Net zoals de meeste behandelingen kunt u camouflagetherapie geheel of gedeeltelijk vergoedt krijgen vanuit uw aanvullende zorgverzekering. U kunt bij uw zorgverzekeraar informeren of u in aanmerking komt voor een vergoeding. 

In sommige gevallen adviseert de huidtherapeut u om camouflagetherapie te combineren met andere behandelmogelijkheden. Dit kan het geval zijn bij littekens, hyperpigmentatie, couperose, rosacea en zwangerschapsmasker. De behandelingen waaruit u kan kiezen zijn bijvoorbeeld laserbehandelingen, Cosmelan en microneedling. U kunt op de behandelingen klikken om meer informatie erover te verkrijgen.

 -Speciaal ontworpen om direct gebruikt te worden na microneedling, laserbehandelingen, medische peelingen, cosmetische ingrepen en andere (intensieve) huidbehandelingen!

-Zuurstof doorlatende foundation waardoor het de huid niet afsluit

-Geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid

-Uiterst geschikt voor mensen met huidaandoeningen als acne en rosacea

-Bevat de herstellende en gepatenteerde CERAVITEA die o.a. huidaandoeningen zuivert, zwellingen verminderd en roodheid camoufleert.

-Hypo-allergeen

-Bevat zonbescherming SPF 25

-Waterproof en geeft dus niet af

-In verschillende tinten verkrijgbaar

Get in Touch

Plan nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Gentle Skin Clinic!

ACTIE CoolPeel CO2 gelaat + Non Surgical Eyelift >>€150<<

X
Chat met ons
Hulp nodig?
Kunnen wij u helpen?