Meteen naar de inhoud

AFSPRAAK MAKEN

Bij het maken van een afspraak is een aanbetaling vereist. Het bedrag varieert per behandeling (tussen de 35 en 50 euro). Bij het boeken van een afspraak komt er 29 cent transactiekosten bij. De aanbetaling wordt verrekend met uw behandeling in de kliniek. Mocht u een afspraak in de kliniek willen doorplannen, gaat de aanbetaling automatisch mee naar uw volgende afspraak.

Voor de gereserveerde tijd van een huidanalyse wordt 15 euro in rekening gebracht. Wanneer je bij de afspraak aanwezig bent geweest of op tijd hebt geannuleerd, wordt dit bedrag weer teruggestort op jouw rekening. Hierdoor blijft de huidanalyse kosteloos en vrijblijvend

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verhindering en ziekte. Afspraken dienen 48 uur van tevoren worden verplaatst of geannuleerd. Wanneer dit niet tijdig wordt gedaan, kan de aanbetaling niet worden teruggevorderd. Mocht je verhinderd zijn om tijdig aanwezig te zijn voor jouw behandeling, dan zijn wij genoodzaakt de behandeling in te korten. Dit in verband met de volgende cliënt die anders moet wachten.

Let op: afspraken kunnen alleen op werkdagen telefonisch of per mail worden geannuleerd! Onze werkdagen zijn van dinsdag tot en met zaterdag.

De duur van de behandeling is aangegeven in de tabel. De duur wil zeggen: tijd van binnenkomst tot het verlaten van de kliniek.

De last minute korting is niet van toepassing op huidige acties.

ACTIE CoolPeel CO2 gelaat + Non Surgical Eyelift >>€150<<

X
Chat met ons
Hulp nodig?
Kunnen wij u helpen?