Meteen naar de inhoud

acnetherapie

Acne is een aandoening die veel voorkomt bij mensen uit verschillende leeftijdscategorieën. De aandoening kent verschillende oorzaken en vormen en kan gelokaliseerd zijn op het gezicht, maar ook op de hals, borst en rug.  In de praktijk is het doel het onder controle krijgen van de acne en het behandelen van de gevolgen van acne (littekens en hyperpigmentatie).

Om uw acne te verhelpen, kunt u kiezen uit een dieptereiniging of een dieptereiniging in combinatie met een medische peeling. Bij beide behandelmogelijkheden krijgt u als afsluiting persoonlijk advies voor de verzorging van uw huid.

 

De huidtherapeuten van Gentle Skin Clinic zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne en de gevolgen van acne. Wij werken met de beste medische producten om uw huid te herstellen. Voorafgaand de behandeling vindt er een gratis en vrijblijvend consult plaats. Tijdens het consult wordt eerst een huidanalyse gedaan door middel van de Observ520 om de huidproblemen zichtbaar te maken. Vervolgens wordt de huidanalyse besproken en wordt er een behandelplan op maat opgesteld. Uiteraard wordt altijd geluisterd naar uw hulpvraag en wensen wat betreft de behandeling. Hoewel dit per persoon verschilt, zult u in de meeste gevallen na een (1) behandeling al resultaat zien. Echter, is het nodig om meerdere behandelingen te ondergaan om optimale resultaten verkrijgen. 

De eerste stap van een acnebehandeling is de dieptereiniging. Tijdens de dieptereiniging wordt uw huid op een hygiënische wijze grondig gereinigd met producten van Mesoestetic en/of Skinceuticals. Hierna wordt de huid grondig gezuiverd van onder andere comedonen (mee-eters), papels en pustels. Hierna wordt de huid gedesinfecteerd en wordt een masker op uw huid aangebracht. Als afsluiting wordt een verzorgende crème en serum op de huid aangebracht.

oorafgaand de medische peeling wordt de dieptereiniging uitgevoerd. De huid wordt dus grondig gereinigd en de oneffenheden worden verwijderd. Vervolgens kiest de huidtherapeut in samenspraak met u welke medische peeling het beste geschikt is voor uw acne en eventuele littekens. Een medische peeling bestaat uit verschillende natuurlijke zuren die de huidlaag kunnen verweken. De huid krijgt hierbij een signaal om zich te vernieuwen. Dit resulteert in de aanmaak van nieuwe en gezonde cellen, waarbij de huidproblemen zichtbaar verminderd zijn en de huid een verbeterde en frisse structuur heeft. Medische peelingen kunnen ingedeeld worden op basis van sterkte en behandelindicatie. Voor elk huidprobleem kunnen wij een andere peeling inzetten. 

Tijdens het aanbrengen van de peeling kunt u een tintelend gevoel ervaren. Dit is volkomen normaal en is onderdeel van de behandeling. De huidtherapeut zal de huid gedurende de behandeling in de gaten houden. Afhankelijk van uw huidconditie en de behandelindicatie kan de huidtherapeut meerdere lagen aanbrengen. Vervolgens wordt de peeling van de huid afgehaald en kan de huidtherapeut ervoor kiezen om Retinol (vitamine A zuur) aan te brengen. De Retinol versterkt de werking van de peeling en het het afschilveringsproces. Hierna wordt de behandeling afgesloten met een verzorgende crème en zonbescherming factor 50.

Na de behandeling krijgt u van de huidtherapeut persoonlijk advies wat betreft het verzorgen van uw huid. Het opvolgen van het advies is een essentieel onderdeel van de behandeling om de resultaten van de behandelingen te behouden. Het gebruiken van de juiste huidverzorging in combinatie met de behandeling in de praktijk zorgt ervoor dat uw langdurig kunt genieten van de behandelresultaten. Tijdens de huidanalyse krijgt u uitgebreid advies van onze huidtherapeut over de geschikte producten voor uw huid.

Get in Touch

Plan nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Gentle Skin Clinic!

ACTIE CoolPeel CO2 gelaat + Non Surgical Eyelift >>€150<<

X
Chat met ons
Hulp nodig?
Kunnen wij u helpen?