Meteen naar de inhoud

acnelan

Heb je last van een acne en helpen andere behandelingen niet of onvoldoende? Dan is Acnelan geschikt voor jou! 

De Acnelan behandeling van Mesoestetic is een van de meest effectieve behandelingen tegen Acne, met behulp van deze behandeling kan zware medicatie tegen acne worden voorkomen. Acnelan is wereldwijd één van de beste behandelingen voor een door acne aangetaste of acne gevoelige huid. De acne vermindert of kan zelfs helemaal verdwijnen

De Acnelan peel biedt een oplossing om de talrijke factoren die acne veroorzaken te behandelen. De werkzame ingrediënten van Acnelan reinigen en zuiveren de huid grondig, waardoor ontstekingen en littekens zullen afnemen. De behandeling garandeert maximale werkzaamheid, veiligheid en kwaliteit.

-Afname talgproductie
-Vermindert acne
-Voorkomt ontstaan van nieuwe acne
-Controleert de groei van bacteriën
-Reinigt de poriën en de huid grondig
-Vermindert roodheid en zwelling
-Ontstekingsremmend effect
-Verminderen van post inflammatoire hyperpigmentatie en littekens
-Combineert intensieve behandelingen voor professioneel gebruik met thuiszorgproducten.In de meeste gevallen wordt acnetherapie of gedeeltelijk vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. U kunt bij uw zorgverzekeraar informeren of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Onder het kopje vergoedingen kunt u hier meer informatie over vinden!

Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst altijd een gratis en vrijblijvend huidanalyse plaats. Tijdens het consult worden uw wensen en verwachtingen besproken en krijgt u uitleg over de behandeling.

De behandeling bestaat uit 3 fases:

-Acnelan Multifactor Mask:een sterke medische peel samengesteld op basis van retinoïden met chemoexfoliant en celvernieuwende effecten op de pilosebaceous follikel.Het absorbeert overtollig talg en verzacht tegelijkertijd de huid.

Post Peel Neutralizing Spray: Deze spray neutraliseert, kalmeert en hydrateert de huid na de peeling.

-Gel Pore Sealing Shield: deze gel verkleint de poriën en vormt een beschermlaag over de huid heen. Dit verlengt de effecten van de behandeling en zorgt voor betere resultaten.

De Acnelan pack omvat 3 sessies met een tussenpoos van 15-21 dagen (afhankelijk van de huidconditie). Om de resultaten van de professionele behandeling te behouden, is het belangrijk om de thuisverzorgingsproducten te gebruiken. Tijdens het consult wordt dit uitvoerig met u besproken.

Na de behandeling kan de huid rood worden en warm aanvoelen. In de 3-5 dagen na de behandeling kan de huid gaan vervellen. De vervelling kan bij de ene persoon meer zijn dan bij de ander. Om de resultaten te versterken en te behouden, is het belangrijk om de thuisverzorgingsproducten te gebruiken. De thuisbehandeling begint op dag 3 na elke Acnelan behandeling.

Get in Touch

Plan nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Gentle Skin Clinic!

ACTIE CoolPeel CO2 gelaat + Non Surgical Eye lift ACTIE >>€150<<

X
Chat met ons
Hulp nodig?
Kunnen wij u helpen?